Hotteste makeup trender for 2015

Posted on Updated on

NYFW-SS15-Red-Orange-Lips

2014 dreide seg om å ha en dristig, dristig leppe farge. Det var røde lepper, ombre lepper, dype ruby lepper og det er ikke overraskende hvis du selv så sorte lepper nå og igjen. Var imidlertid at utseendet helt i fjor, og i fjor alene. I år handler det om å være lyse og vise frem den naturlige skjønnheten som du har. Hvis du ønsker å være i know, nedenfor er en kort introduksjon av makeup trender som vil være hot i 2015. Etter lesing, er det på tide at du treffer opp alle butikker og kjøpesenteret for å plukke opp noen av de følgende anbefalinger som vil hjelpe du oppnår ser av 2015. med den informasjonen som gis nedenfor, etterlater dette sinnet til å lage ulike utseende ved å bruke lignende nyanser, merker og metoder for makeup som er trendy, moderne og helt inn for denne kommende året.

En lys oransje leppefarge

For 2015 vårkolleksjon, har rullebanene blitt overlesset med unge og gamle kvinner sportslige en vakker, men likevel slående oransje leppe farge. En leppestift som virkelig har stått ut er D&G Classic Cream Lipstick, Delicious 270. Denne skyggen er perfekt for de som ikke er dristig nok til å ha en lys farget leppe farge, med fargen å være et sted i mellom nyanser av appelsin og fersken. Du ønsker å velge noe som har en medium mellom en appelsin, en krem ​​og en rød leppe farge. Dette ser sier: «Jeg er opp for noe, men jeg foretrekker å bo på den sikre siden.» Det er på tide å gå ut av komfortsonen og gi det et forsøk. Du vil ikke vite hvor trendy og utrolig at du kan være uten å ta en sjanse her og der.

En nydelig hvit øyenskygge

I 2015, er en intens hvit øyenskygge en må ha. En krem ​​er like og kan sikkert gjøre sin magi på ansiktet; Men en hvit er virkelig hva du vil ha. Denne enkle, men likevel allsidig skyggen går utover den nakne vippene ser. Skjønnhetseksperter anbefaler penciling hele øyelokket med en merkevare av øyenskygge blyant kjent som Mac Eye Khol, Fascinerende. Etterpå kan du prøve å innlemme en hvit øyenskygge på toppen av det å kompliment fargen og gjøre utseendet skiller seg ut. Dette skaper en svært levende utseende ut av de enkleste farger. Med hvit være en så allsidig farge som kan la sinnet til å bestemme seg for klær og tilbehør, kan et nytt utseende oppnås uten å måtte endre mye.

Velg lyse farger eyeliner

Det virker som 2015 handler om de lyse og dristige farger som de fleste er redd for å jobbe med. Men dette året, det handler om å gjøre en uttalelse, og viser av utseende som de fleste andre ikke vil bry seg med. Søk rundt til du finner lyse farget eyeliner som er utenfor din normale kjøp av sminke, men er ikke altfor dristig og modig at du ikke skulle føle seg trygge viser. En av de populære nyanser for dette året er Urban Decay 24/7 Glind-On Eye Pencil i skyggen Psychedelic Sister. Med denne skyggen, kan du prøve å innlemme en matchende nyanse av øyenskygge som virkelig vil gi øynene dine en dramatisk påvirke.

Når alt annet svikter, kan du gå for den naturlige utseende

Selv om ingen vil virkelig innrømme det, det er de dagene når du gjør din makeup og sette en innsats i ser bra er egentlig ikke på listen over ting å gjøre for dagen. For å virkelig endre ting opp en gang i blant, er det helt naturlig look en av de hotteste makeup trender for 2015. Derfor på de dagene når du ikke egentlig føler utseendet på lyse, fet makeup, er den naturlige utseende en av de klassiske måtene at en kvinne kan føles og ser så flamboyant som alltid.

Med bare en enkel, liten spritz av noen mineral fuktighetsgivende spray, er ingenting som hindrer deg fra å vise mer av din naturlige skjønnhet. En populær merkevare av fuktighetsgivende spray er Clinique Moisture Surge Face Spray Thirsty Skin Relief. Legge noen pistrete øyevipper til denne looken med kanskje litt blush å trimme ansiktet gir deg den perfekte ren og oppfrisket utseende som sier: «Jeg er klar for dagen for å begynne.»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *