Leppe tips – for flotte lepper!

Posted on Updated on

Lipstick

Det er noen triks du kan prøve å få disse flotte kissable lepper igjen, først av bør du eksfoliere leppene med bruk av en tannbørste, setter den tilbake fargen i leppene og etterlater det føler deg oppkvikket. Du bør bruke en leppepomade eller en fuktighetsgivende leppestift for å holde leppene fuktig hele tiden, fordi tørre lepper er den fremste årsaken til sprukne og gnaging lepper. Det anbefales også at du drikker mye vann for å holde leppene hydrert fra innsiden og ut.

For de med tynne lepper, bør du bruke en leppe fôr blyant og markere dannelsen av leppene fra rett under nesen din, vil du legge merke til at leppene danner en liten «M» -form, så understreke denne form med leppe fôr blyant gjør dette to ganger for å få en god disposisjon, nå legger på leppestift følgende omrisset du nettopp har laget med leppe fôr blyant, og du vil merke at «M» helt forsvinner og leppene ser mye mer ut som om de er trutmunn. Er ikke dette bare en absolutt fantastisk lite triks.

Nå bør du ha innsett nå at når du blir eldre leppe farge synes å endre, og de er ikke så lyssterk som de en gang var, kan dette også gjøre deg virke sliten og ser eldre ut enn du egentlig er, men ikke å bekymre hjelp er her. Du kan snart fikse dette ved å bruke litt ekstra farge, sørg for å bære noen ekstra leppestift i vesken til enhver tid, og når du får en sjanse bare DAB litt på leppene for å holde dem ser lyst og rik, og snart vil du være følelsen godt om dine lepper igjen.

Hvis du har leppestift som fjær du bør bruke en leppe fôr blyant å fullstendig farge overflaten av huden, etterfulgt av et lite snev av fargeløs lip gloss på toppen og du er klar til å gå. Et annet godt tips er å holde et pulver kompakt hendig for nøds touch ups rundt munnen spesielt som olje på ansiktet ditt kan være en åpen invitasjon til å starte behåringen prosessen på nytt.

I den varme årstiden som sommeren, kan leppene blir veldig tørre og så er det viktig for deg å bære en leppepomade som inneholder SPF faktorer med deg hele tiden. Det vil bidra til å holde leppene myke og glatte ved å bruke en beskyttende leppepomade hver dag i løpet av sommeren. Hvis du bestemmer deg for at du ønsker å ha leppene utvidet, sørg for å presentere legen din med et bilde av hva du ønsker leppene dine til å se ut, dette vil hjelpe legen i bedre planlegging hvordan han kommer til å fortsette med driften .

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *